2-gangen menu: €40
3-gangen menu: €50
Wijnen per glas à la carte
VOORGERECHTEN
-
Salade Ardennaise
16€
met coppa Duroc, krieltjes en mosterd
-
Tartaar van Goudbrasem
18€
met avocado en gele biet
-
Ravioli met bospaddenstoelen
18€
met truffelolie
-
Rundercarpaccio
15€
salade met mosterd, truffelolie, parmezaanse kaas
HOOFDGERECHTEN
-
Hoevekip
28€
met dragonsaus, gekonfijte sjalot en wortel
-
Zeebaars alla Livornese
27€
met tomaten, olijven, kappertjes en aardappelpuree
-
Kabeljauw
28€
met knolselder risotto, gerookte schelvis, jus met Sherry
-
Rib-eye van Holstein (alleen voor 2 personen)
33€ per persoon (+5€ in menu)€
met sucrine, frietjes en dragonsaus
DESSERTEN
-
Dame Blanche
11€
-
Crema Catalana
11€
met rood fruit
-
Ijskoffie
10€